top of page
13.png
12.png

Isa Stam

Praeses

Hoi! Ik ben Isa en ik zit in Pleiadis jaar '18. Als Praeses van de Lustrumcommissie ben ik het aanspreekpunt van de commissie. Ik hou mij bezig met het coordineren van de commissie en ik sta in contact met de lustrumsubcommissies, zoals de Lustrumgalacommissie en de Acquisitiecommissie.

Emilie Wassenaar

Vice Praeses

Hi, Emilie hier uit jaar '19! Als Vice Praeses ondersteun ik Isa en spring ik bij waar nodig. Ook houd ik nauw contact met de Lustrumgalacommissie, zodat we goed op de hoogte zijn van hun plannen!

13.png
14.png

Fleur Hoogeveen

Fiscus

Hi, ik ben Fleur en zit in Pleiadis ‘18. Als Fiscus ben ik verantwoordelijk voor alle geldzaken en zorg ik ervoor dat het geld voor het Lustrum goed wordt besteed. Verder stuur ik de Acquisitiecommissie aan om zo meer geld voor het Lustrum beschikbaar te maken.

Annelies Lagestee

ab Actis

Hi! Ik ben Annelies en ik zit in PL 2017. Als ab Actis van de Lustrumcommissie houd ik mij hoofdzakelijk bezig met alle communicatie en administratie! Ook ben ik verantwoordelijk voor alles wat met design te maken heeft.

15.png
16.png

Anika Northausen

Assessor

Hi! Ik ben Anika en ik zit in jaar ’20 van PL. Als Assessor van de Lustrumcommissie help ik de andere commissieleden met van alles en nog wat indien nodig. Ook ben ik verantwoordelijk voor het contact met ingehuurde partijen.

bottom of page